OBAVIJEST: Izmjena termina za održavanje Međunarodne cestovne biciklističke utrke „MEMORIJAL MEHMED TOROMANOVIĆ-MEDO“!

Poštovani biciklisti, sugrađani i ljubitelji biciklizma.

Kako smo i prije naveli, Utrku organiziramo u čast i na sjećanje našeg prijatelja i Počasnog člana Biciklističkog kluba „KRAJINA“ rahmetli Mehmeda Toromanovića Mede. Odlazak našeg prijatelja Mehmeda svakako je najveći gubitak našeg kluba i cazinskog biciklizma u cijelini. On je svojim više decenijskim radom i iskustvom u biciklizmu puno doprinio razvoju i napretku Biciklističkog kluba „KRAJINA“, odnosno cazinskog biciklizma u cijelini.

Opširnije...

Međunarodna cestovna biciklistička utrka „MEMORIJAL MEHMED TOROMANOVIĆ-MEDO“!

Dragi prijatelji, rođaci i komšije, poštovani sugrađani i sugrađanke.

Nedavno smo Vas obavijestili kako je Biciklistički klub „KRAJINA“ održao svoju redovnu skupštinu, a na kojoj je razmatrano i jednoglasno usvojeno, organizacija i realizacija Međunarodne cestovne biciklističke utrke „MEMORIJAL MEHMED TOROMANOVIĆ-MEDO“.

Opširnije...

Cestovno Prvenstvo BiH, Bihać 2015!

U organizaciji Biciklističkog kluba “Bihać” i Biciklističkog saveza Bosne i Hercegovine, u nedjelju 07. juna 2015. godine održano je Državno cestovno prvenstvo Bosne i Hercegovine, Bihać 2015.

Opširnije...

Rezultati biciklističke utrke „Sarajevo Grand Prix 2015“!

Slovenac Katrašnik Gašper iz slovenskog tima Sava Kranj pobjednik je Drugog „SARAJEVO GRAND PRIX", koji je vožen u nedjelju 14.06.2015.godine. On je pred više stotina Sarajlija ali i ostalih navijača iz cijele BiH, na platou Marin dvora bio brži od Rusa Belykh Sergey iz tima Itera Katjusha i Stefanović Stefana iz Nacionalnog Tima Srbije, te je utrku završio sa prosječnom brzinom 42,240km/h, na stazi dugoj 150 km.

Opširnije...

1600 km za šest dana!

Prije desetak dana Biciklistički klub „KRAJINA“ je u Cazinu u večernjim satima dočekao prijatelja, ali i člana i takmičara Biciklističkog kluba "KRAJINA", a koji se vratio sa šestodnevnog putovanja biciklom kroz Bosnu i Hercegovinu.

Opširnije...

Friday the 23rd. Free Joomla 2.5 Templates. Biciklistički klub "KRAJINA" Cazin