1600 km za šest dana!

Prije desetak dana Biciklistički klub „KRAJINA“ je u Cazinu u večernjim satima dočekao prijatelja, ali i člana i takmičara Biciklističkog kluba "KRAJINA", a koji se vratio sa šestodnevnog putovanja biciklom kroz Bosnu i Hercegovinu.

Naš prijatelj Sulejman Suljo Isaković je za šest dana biciklom prošao veći dio Bosne i Hercegovine, te u tom vremenskom periodu odvezao oko 1600 km, a od toga oko 800 km odvezao je za samo dva dana.

Prvih nepunih 400 km prešao je za odličnih 15 sati, dok je drugih nepunih 400 km u povratku prešao za fantastičnih 14 sati.

Start i cilj ovog putovanja su bili u Bužimu, a Sulejman je posjetio sljedeće gradove: Bihać, Bos. Petrovac, Ključ, Mrkonić Grad, Jajce, Donji Vakuf, Travnik, Zenica, Kakanj, Visoko, Sarajevo, Kiseljak, Kreševo i Fojnica, te mnogobrojna ostala mjesta i planine u okolini Sarajeva.

Iskrene čestitke našem prijatelju Sulejmanu Sulji Isakoviću, te veliko hvala svima onima koji su ga na bilo koji način pomogli i dali mu podršku na ovom putovanju.

Sve nastupe kluba i projekte koje je klub do sad realizirao možete pogledati na službenoj stranici kluba www.bkkrajina.com.ba na facebook stranici Biciklistički klub Krajina , kao i u foto albumu pod nazivom Bili Smo....

Biciklistički klub Krajina

Friday the 23rd. Free Joomla 2.5 Templates. Biciklistički klub "KRAJINA" Cazin