Biciklistički klub "KRAJINA" iz Cazina nastupio na Biciklijadama u Topuskom i Cazinu

U subotu 27.09.2014.god. članovi Biciklističkog kluba Krajina iz Cazina nastupili su na Drugoj međunarodnoj obiteljskoj biciklijadi „Pedalom kroz povijest Topuskog“, koja je organizirana i vožena u Topuskom (RH). Organizator biciklijade bio je Top-Terme Topusko.

I ako je vrijeme bilo prilično kišovito to nije spriječilo da na biciklijadi u Topuskom nastupi više stotina biciklista, posebno one koji su taj dan predstavljali svoju domovinu Bosnu i Hercegovinu, ali svoje gradove Bužim, Cazin i Bihać.

Nakon biciklijade učesnici su prisustvovali ručku, a ostatak vremena proveli su kupajući se u zatvorenim bazenima s termalnom vodom i uz muziku uživo koje su obezbjedili organizatori, odnosno Top-Terme Topusko.

Dan poslije, 28.09.2014.god. članovi Biciklističkog kluba Krajina iz Cazina nastupili su na biciklijadi u Cazinu, te tom prilikom predstavljali gradove Bužim i Cazin. Biciklijada je održana povodom dana bez automobila a organizator biciklijade bio Bk Cazin.

Narednih desetak dana Biciklistički klub Krajina na takmičarskom kalendaru očekuju mnoga takmičanja, a na kojima će klub i takmičari svakako pokušati nastupiti.

Sve nastupe kluba i projekte koje je klub do sad realizirao možete pogledati na službenoj stranici kluba www.bkkrajina.com.ba , na facebook stranici Biciklistički klub Krajina , kao i u foto albumu pod nazivom Bili Smo....

Foto Album: Biciklijade-Topusko i Cazin, 27-28.09.2014.

Biciklistički klub Krajina
Friday the 23rd. Free Joomla 2.5 Templates. Biciklistički klub "KRAJINA" Cazin