NAJAVLJIVAMO: Državno prvenstvo u Cestovnom biciklizmu za 2014.godinu!

Čast nam je obavjestiti javnost, ali i sve bicikliste sportiste kao i ljubitelje biciklističkog sporta i svih ostalih sportova; da će u nedjelju 15.06.2014.god. (nedjelja) na prostorima USK-a biti održano Cestovno Prvenstvo Bosne i Hercegovine za 2014.godinu.

Generalni pokrovitelji „Cestovnog Prvenstva Bosne i Hercegovine su općina Bihać, općinski načelnik gosp. Emdžad Galijašević i općina Bužim, općinski načelnik gosp. Agan Bunić.

Organizator „Cestovnog Prvenstva Bosne i Hercegovine za 2014. godinu“ je Biciklistički klub „KRAJINA“ iz Cazina i Biciklistički Savez Bosne i Hercegovine, suorganizator Prvenstva Bosne i Hercegovine u Cestovnoj disciplini je Biciklistički klub „BUŽIM“ iz Bužima.

Direktor utrke prvenstva je Mensur Silić, Predsjednik i trener Biciklističkog kluba „KRAJINA“ iz Cazina.

„Cestovno Prvenstvo Bosne i Hercegovine“ za 2013.godinu organizira se i održava po UCI pravilima (UCI-svjetska biciklistička organizacija) i pravilima BISABiH (BISABiH-Biciklistički savez Bosne i Hercegovine).

Zlatni Sponzori prvenstva su: Sportski savez općine Bužim, Sportski savez općine Bihać, D.O.O.KOV-GRAD Bužim, Renta car i prodaja vozila JOURY AUTO Cazin.

Srebreni Sponzori prvenstva su ZU Dom zdravlja Bužim i Caffe bar HISTRION Bužim.

Stazu, start i cilj prvenstva, protokol i satnicu prvenstva, te sve ostale detalje donosimo ubrzo.

BK „KRAJINA“

Friday the 23rd. Free Joomla 2.5 Templates. Biciklistički klub "KRAJINA" Cazin