OBAVIJEST: Općina Bužim domaćin Državnog Prvenstva BiH u Cestovnom biciklizmu za 2013.godinu.

Čast nam je obavjestiti javnost, ali i sve bicikliste sportiste kao i ljubitelje biciklističkog sporta i svih ostalih sportova; da će Biciklistička utrka „Cestovno Prvenstvo Bosne i Hercegovine“ za 2013.godinu, održati se upotpunosti u gradu Bužim 30.06.2013.godine (nedjelja), pod nazivom „Cestovno Prvenstvo Bosne i Hercegovine, BUŽIM 2013“.

Generalni sponzor „Cestovnog Prvenstva Bosne i Hercegovine su općina Bužim i općinski načelnik gosp. Agan Bunić. Zlatni sponzor Prvenstva

Bosne i Hercegovine u Cestovnoj disciplini je Sportski savez općine Bužim i predsjednik Sportskog saveza općine Bužim, gosp. Admir Sijamhodžić.

Organizator „Cestovnog Prvenstva Bosne i Hercegovine za 2013. godinu“, a drugi put za redom je Biciklistički klub „KRAJINA“ iz Cazina i Biciklistički Savez Bosne i Hercegovine, suorganizator Prvenstva Bosne i Hercegovine u Cestovnoj disciplini je Biciklistički klub „BUŽIM“ iz Bužima.

„Cestovno Prvenstvo Bosne i Hercegovine“ za 2013.godinu organizira se i održava po UCI pravilima (UCI-svjetska biciklistička organizacija) i pravilima BISABiH (BISABiH-Biciklistički savez Bosne i Hercegovine).

O stazi utrke i svim ostalim detaljima, bit ćete obavješteni ubrzo.

Ovom prilikom zahvaljivamo se domaćinima: općini Bužim i općinskom načelniku gosp. Aganu Buniću, Sportskom savezu općine Bužim i predsjedniku Sportskog saveza općine Bužim gosp. Admiru Sijamhodžiću, Biciklističkom klubu „Bužim“ i predsjedniku kluba Harisu Aleševiću na ukazanoj podršci i susretljivosti, ali i nesebičnoj pomoći  oko organizacije ove utrke  i Državnog prvenstva; i nadamo se da će biti zadovoljni organizacijom i održavanjem ovog projekta odnosno biciklističke utrke „Cestovno Prvenstvo Bosne i Hercegovine BUŽIM 2013“, koja je od velikog značaja za USK i općinu Bužim.

 BK „KRAJINA“

Monday the 9th. Free Joomla 2.5 Templates. Biciklistički klub "KRAJINA" Cazin