Grad Banjaluka pomaže BSK sa 70.000 KM

BANJALUKA - Biciklistički klub BSK je nosilac razvoja biciklizma u gradu Banjaluci, pa i u Republici Srpskoj i BiH, rekao je Slobodan Gavranović, predsjednik Skupštine grada Banjaluka.

On je novinarima, nakon prijema za predstavnike ovog kluba upriličenog povodom osvajanja titula ekipnog i pojedinačkog prvaka BiH, rekao da grad Banjaluka pomaže BSK sa 70.000 KM, sa tendencijom stalne uzlazne linije.

 

"Njihovi napori su evidentni i grad Banjaluka je u oviru realnih mogućnosti pomagao razvoj ovog kluba", rekao je Gavranović.

On je napomenuo da je BSK prošle godine proglašen najuspješnijim klubom u seniorskim selekcijama i dodao da će grad podržati njihove napore da održe postignute rezultate.

Direktor banjalučkog Biciklističkog kluba BSK Tihomir Kuvalja je rekao da je u sve rezultate kluba utkana i velika podrška grada Banjaluke.

Kuvalja je istakao da se BSK kandidovao za Evropsko prvenstvo u biciklizmu, te izrazio očekivanje da će Vlada Srpske i grad Banjaluka podržati to takmičenje kako bi promovisali Banjaluku, Republiku Srpsku i BiH.

Prvak BiH Vladimir Kuvalja istakao je da je ove godine klub uložio mnogo truda i rada, pa rezultati nisu izostali.

http://www.nezavisne.com/

Sunday the 15th. Free Joomla 2.5 Templates. Biciklistički klub "KRAJINA" Cazin